Modeli

IZABERITE SVOG FAVORITA

SUBARU Crosstrek

od 38.990 evra

Predstavljamo potpuno novi Crosstrek. Od opuštajuće vožnje u gradu do aktivnih avantura na otvorenom, Crosstrek omogućava više zabave u vožnji, svaki put. Oštar i dinamičan dizajn sa agresivnim prednjim delom vozila i proširenim blatobranima je zabavan – čak i na prvi pogled.

SUBARU Forester

od 36.990 evra

Robustan, praktičan i praktično neuništiv, potpuno novi Forester e-BOXER vas nikada neće izneveriti. Subaruov prvi hibridni SUV pruža vam kompletan avanturistički doživljaj uz dodatnu prednost korišćenja baterija koje se pune tokom vožnje i ne trebaju da se priključe na električnu mrežu kako bi se dopunile.

SUBARU Outback

od 49.990 evra

Krosover karavan koji je udoban kako na blatnjavim poljima, tako i na gradskim ulicama, Outback nudi izuzetno iskustvo vožnje – na putu ili van njega. Bez obzira na Vaše odredište ili vremenske uslove, možete se biti sigurni da će Outback obezbediti vrhunske vozne karakteristike uz maksimalnu bezbednost u svim situacijama.

subaru-trio-motors-Outback-Isolated_4

SUBARU BRZ

od 39.990 evra

Novu, drugu generaciju kompaktnog sportskog kupea BRZ karakteriše snažniji, 2,4-litarski atmosferski bokser motor koji pruža više nego dovoljno snage za svaku vrstu zabave. Bogato opremljen enterijer i najmoderniji sistemi aktivne i pasivne bezbednosti čine ovog „sportistu“ jednim od najpoželjnijih na tržištu.