Tehnologija

70 GODINA NAPRETKA

VOZNE KARAKTERISTIKE

Kako se Vaš automobil ponaša u različitim vremenskim uslovima kao i uslovima na putu, ključno je za poverenje vozača.

Uz niz tehnologija za poboljšanje vaše vožnje, možete očekivati zanimljivo iskustvo svaki put kada vozite svoj Subaru.

TEHNOLOŠKA REŠENJA

Osnovne tehnologije Subarua čine razliku. Ove inovacije nas izdvajaju, omogućavajući nam da pružimo jedinstveno iskustvo vožnje koje samo naša vozila mogu da ponude. Želimo da obezbedimo da su naši automobili bolji tamo gde je to važno.

Ovi osnovni sistemi nam omogućavaju da ponudimo izuzetne standarde bezbednosti, sposobnosti i pouzdanosti – za Vaš stalni užitak u vožnji i bezbrižnost.

BEZBEDNOST

Verujemo da je vrhunska bezbednost neophodna, a ne opcioni dodatak – tako da su naši automobili standardno opremljeni mnoštvom inovativnih bezbednosnih tehnologija.

Naša ambicija je da do 2030. eliminišemo smrtne slučajeve u saobraćajnim nesrećama u kojima su učestvovala vozila Subaru.

MULTIMEDIJA

Pristupite audio sistemu Vašeg automobila, telefonirajte i podesite navigaciju sa krajnjom lakoćom, bez komplikovanih poteza koji bi Vam remetili koncentraciju i zahtevali da sklonite pogled sa puta.

UDOBNOST

Vaša udobnost i ergonimija igraju ključnu ulogu u prijatnom iskustvu vožnje. Stoga nudimo niz funkcija dizajniranih da olakšaju život, kako Vama, tako i Vašim putnicima.