SUBARU CROSSTREK
Avanturista bez premca
Subaru Crosstrek - stvoren po meri moderne mlade porodice
SUBARU CROSSTREK
Avanturista bez premca
Subaru Crosstrek - stvoren po meri moderne mlade porodice

Početna cena

od 38.990 evra

Potrošnja goriva

7.2 lit./100km

Pogonski sklop

Symmetrical AWD

Transmisija

Lineartronic

Brošura

Izaberi svoj CROSSTREK model

Dizajniran za zabavu. Napravljen za akciju.

SUBARU CROSSTREK

Glavne karakteristike

Predstavljamo potpuno novi Crosstrek.
Od opuštajuće vožnje u gradu do aktivnih avantura na otvorenom, Crosstrek omogućava više zabave u vožnji, svaki put. Oštar i dinamičan dizajn sa agresivnim prednjim delom vozila i proširenim blatobranima je zabavan – čak i na prvi pogled.

Performanse

Simetrični pogon na svim točkovima i poboljšana dinamika vožnje pružaju bezbedno i prijatno putovanje za sve u vozilu, čak i na neravnim putevima. Osim toga, imaćete potpuni mir znajući da je lako izboriti se sa makadamom, snegom ili blatom uz napredni X-MODE.

Dizajn

Karakter Crosstrek je hrabro naglašen implementacijom smelijeg dizajna kao evolucije „dinamičan i robustan“, dok je istovremeno nasledio SUBARU imidž odličnih voznih performansi koje na najbolji način kombinuju sportsku i udobnu vožnju.

Bezbednost

Najnoviji bezbednosni sistemi pružaju svakome — od mladih vozača do iskusnijih — zabavnu i opuštenu vožnju u svakoj situaciji. Pored EyeSight sistema nove generacije, funkcije podrške vozaču kao što su LED svetla koja prate krivinu i Multi View Monitor čine vožnju udobnijom i bezbednijom.

Tehničke karakteristike - CROSSTREK 2.0i-S EyeSight