Premijerni nastup krosovera Subaru Crosstrek 

Na Salonu automobila u Beogradu, koji počinje 21. marta i traje do 27. marta, ovlašćeni prodavac i serviser SUBARU vozila – kompanija Trio Motors, u saradnji sa uvoznikom za Srbiju, kompanijom Nicos C. Kattamis, predstaviće nekoliko popularnih modela ovog japanskog proizvođača, od kojih se neki premijerno pojavljuju na domaćem tržištu.

Tako će se domaćem tržištu po prvi put zvanično predstaviti treća generacija kompaktnog Subaru krosovera koji sada nosi naziv Crosstrek, a predstavlja direktnog naslednika dosadašnjeg popularnog modela XV. Pokreće ga moderni 2,0-litarski benzinski hibridni e-Boxer motor koji obezbeđuje odlične performanse uz uzornu ekonomičnost.

Uz pomenuti Crosstrek, tu je i uvek popularni model Outback, ovaj put u atraktivnom Field paketu opreme, uvek spreman za avanture i van asfalta. Upravo ovaj model jeste i oficijelno vozilo emisije “Sasvim prirodno” čiji je autor i voditelj Jovan Memedović.

Naravno, sajamska manifestacija ne može da prođe bez već dobro poznatog SUV modela Forester, koji će posetioci imati priliku da vide u najvišem paketu opreme Premium.

Posetite SUBARU štand u Hali 1 Beogradskog sajma, od 21. do 27. marta, gde ćete imati priliku da se bliže upoznate sa pomenutim modelima, a prodavci Trio Motorsa biće tu da vam odgovore na sva eventualna pitanja i pomognu ukoliko imate nekih nedoumica.

Dobro nam došli!