SUBARU CROSSTREK 2.0i-L Basic
Avanturista bez premca
Subaru Crosstrek - stvoren po meri moderne mlade porodice
SUBARU CROSSTREK 2.0i-L Basic
Avanturista bez premca
Subaru Crosstrek - stvoren po meri moderne mlade porodice

Početna cena

od 38.990 evra

Potrošnja goriva

7.2 lit./100km

Pogonski sklop

Symmetrical AWD

Transmisija

Lineartronic

Brošura

Izaberi svoj CROSSTREK model

Dizajniran za zabavu. Napravljen za akciju.

SUBARU CROSSTREK

Glavne karakteristike

Predstavljamo potpuno novi Crosstrek.
Od opuštajuće vožnje u gradu do aktivnih avantura na otvorenom, Crosstrek omogućava više zabave u vožnji, svaki put. Oštar i dinamičan dizajn sa agresivnim prednjim delom vozila i proširenim blatobranima je zabavan – čak i na prvi pogled.

Performanse

Simetrični pogon na svim točkovima i poboljšana dinamika vožnje pružaju bezbedno i prijatno putovanje za sve u vozilu, čak i na neravnim putevima. Osim toga, imaćete potpuni mir znajući da je lako izboriti se sa makadamom, snegom ili blatom uz napredni X-MODE.

Dizajn

Karakter Crosstrek je hrabro naglašen implementacijom smelijeg dizajna kao evolucije „dinamičan i robustan“, dok je istovremeno nasledio SUBARU imidž odličnih voznih performansi koje na najbolji način kombinuju sportsku i udobnu vožnju.

Bezbednost

Najnoviji bezbednosni sistemi pružaju svakome — od mladih vozača do iskusnijih — zabavnu i opuštenu vožnju u svakoj situaciji. Pored EyeSight sistema nove generacije, funkcije podrške vozaču kao što su LED svetla koja prate krivinu i Multi View Monitor čine vožnju udobnijom i bezbednijom.

Eksterijer

LED svetla

Budite vidljivi tokom dana i dobro vidite noću uz pomoć bifunkcionalnih farovima sa automatskom nivelacijom. Moderan dizajn LED farova čini ih elegantnim i kompaktnim, a istovremeno poboljšava vidljivost noću.

LED prednja svetla za maglu

LED svetla za maglu imaju unutrašnje reflektujuće površine koje su prilagođene za poboljšanu vidljivost i bezbednost tokom noćne vožnje kroz maglu.

Krovni nosači

Redizajnirani i prošireni krovni nosači sa većim poklopcima šina su praktičniji nego li ranije, a vozilu daju i dinamičniji izgled.

LED zadnje svetlo za maglu

Korisno pri smanjenoj vidljivosti zbog magle, snega, dima ili prašine.

Prednja maska hladnjaka

Automatski brisači sa senzorom za kišu

Krovni spojler

LED zadnja svetla

Prednji i zadnji otvori za vazduh

Bočne oplate blatobrana

Enterijer

Aluminijumske pedale

U sportskom duhu Subaru modela, Crosstrek dolazi opremljen aluminijumskim pedalama sa gumiranim elementima protiv klizanja obuće

Centralni ekran od 11,6 inča

Veliki ekran osetljiv na dodir, dijagonale 11,6 inča, omogućava intuitivan rad nalik pametnom telefonu, dok podržava širok spektar funkcija za informacije i zabavu kao što su Apple CarPlay i Android Auto.

Monitor sa više prikaza

Slike sa četiri kamere postavljene na masku hladnjaka, retrovizore i vrata prtljažnika, prikazuju se na centralnom displeju kako bi se lakše proverili „mrtvi uglovi“, a slike se kombinuju da bi se stvorio pogled iz ptičje perspektive od 360 stepeni, omogućavajući vozaču da ima uvid u situaciju u realnom vremenu.

Bežični punjač

Napunite svoj pametni telefon ili druge kompatibilne elektronske uređaje. Postavljen u centralnu pregradu instrument table kojoj je lako pristupiti, obezbeđuje do 10 W snage za brzo punjenje.

Centralna pregrada

Lako odložite manje predmete u prostrani konzolni boks većeg kapaciteta.

60/40-deljiva zadnja sedišta

Lako odložite duže predmete uz funkcionalne oborive naslone zadnjih sedišta.

Obloga vrata prtljažnika

Elektronska parkirna kočnica

Veliki prtljažni prostor

Tehničke karakteristike - CROSSTREK 2.0i-L EyeSight