Subaru najava sajam

Električna Solterra i sportski BRZ kao zvezde SUBARU štanda

Na Salonu automobila u Beogradu, koji počinje danas, uvoznik SUBARU vozila za Srbiju, kompanija Nicos C. Kattamis, predstaviće nekoliko modela ovog japanskog proizvođača, od kojih se neki premijerno pojavljuju ne samo na domaćem, već i na evropskom tržištu.

Pre svega, tu je nova, druga generacija sportskog kupea BRZ, razvijenog u saradnji sa Toyotom, a koji se po prvi put pojavljuje na nekoj sajamskoj manifestaciji u Evropi! Predstavljen u atraktivnoj plavoj metalik boji, koja je tokom godina postala praktično zaštitni znak Subaruovih sportskih modela, novi BRZ pokreće snažniji, 2,4-litarski “bokser” motor od oko 235 konjskih snaga.

Pored evropske, tu je i domaća premijera u vidu potpuno električnog krosovera Solterra, kojeg srpska publika po prvi put ima priliku uživo da vidi. Ovaj model se uskoro očekuje i u zvaničnoj prodaji putem mreže ovlašćenih prodavaca, u okviru koje, od nedavno, posluje i Trio Motors.

Uz ove dve premijere, tu je i već dobro poznati SUV model Forester, i to u restilizovanom izdanju.

Posetite SUBARU štand u Hali 1 Beogradskog sajma, od 22. do 28. marta, gde ćete imati priliku da se bliže upoznate sa pomenutim modelima, a prodavci Trio Motorsa biće tu da vam odgovore na sva eventualna pitanja i pomognu ukoliko imate nekih nedoumica.

Dobro nam došli!