Modeli

IZABERITE SVOG FAVORITA

SUBARU Impreza

od 37.990 evra

Legendarni Subaru model Impreza, koji je svetsku slavu stekao na reli takmičenjima širom sveta, u „civilnom odelu“ i svojoj novoj, šestoj generaciji, donosi značajna unapređenja. Bez obzira da li se vozite ulicama grada ili “osvajate” krivudave puteve, nova Impreza je dinamična i agilna, sa performansama koje vožnju čine zabavnom dok se pogon na sva četiri točka i poboljšana dinamika vožnje brinu da vreme provedeno u vozilu bude bezbedno i prijatno za sve.

SUBARU Crosstrek

od 38.990 evra

Predstavljamo potpuno novi Crosstrek. Od opuštajuće vožnje u gradu do aktivnih avantura na otvorenom, Crosstrek omogućava više zabave u vožnji, svaki put. Oštar i dinamičan dizajn sa agresivnim prednjim delom vozila i proširenim blatobranima je zabavan – čak i na prvi pogled.

SUBARU Forester

od 36.990 evra

Robustan, praktičan i praktično neuništiv, potpuno novi Forester e-BOXER vas nikada neće izneveriti. Subaruov prvi hibridni SUV pruža vam kompletan avanturistički doživljaj uz dodatnu prednost korišćenja baterija koje se pune tokom vožnje i ne trebaju da se priključe na električnu mrežu kako bi se dopunile.

SUBARU Outback

od 49.990 evra

Krosover karavan koji je udoban kako na blatnjavim poljima, tako i na gradskim ulicama, Outback nudi izuzetno iskustvo vožnje – na putu ili van njega. Bez obzira na Vaše odredište ili vremenske uslove, možete se biti sigurni da će Outback obezbediti vrhunske vozne karakteristike uz maksimalnu bezbednost u svim situacijama.